En present.

 
Under min uppväxt så har min förälder duktigt präglat mig med en kärlek för böcker och pappershandlar. Den upprymdhet som just böcker kan ge är något jag alltid haft runt mig och tagit till mig. Detta har givetvis mynnat ut i att jag mer eller mindre samlar på skrivböcker. (Givetvis står dem inte bara och samlar damm, jag skriver i skrivböcker varje dag.) Min flickvän har yttrat sig om min hobby som att jag "är den enda människan som kan lyckas hitta och köpa en skrivbok inne på en butik som bara säljer vinterkläder". Jag anar inte det minsta kärlek i den beskrivningen men det gör mig detsamma. Kärleken finns att hämta i skrivböckerna. Ett hopp bakåt i tiden så upptäckte jag den härliga världen mer känd som "Paperblanks" och detta är en samling skrivböcker med helt underbar design. Dem är av det dyra slaget så jag har liksom bara vandrat förbi delen av butiken där de står och kastat längtande blickar mot dem. Nu behöver jag dock inte längre göra det för min flickvän kom hem och gav mig ett paket att öppna. 
 
 
#1 - - ronja:

fin :)

Svar: Väldigt fin!
Louie / Skrället

#2 - - Johanna:

Sv; Tack.

Väldigt fin, vilken present :)

#3 - - Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ:

En helt perfekt present till dig med andra ord. Det finns verkligen hur mycket fina skrivböcker som helst. Tyvärr har jag inga i min ägo, för jag använder det inte.. Men det är ju nästan så man vill börja göra det bara för att kunna köpa hem några fina haha:)

Svar: Ja precis! Inget annat än helt rätt (:Haha ja någon i enbart dekorationssyfte är väl inte heeelt fel!
Louie / Skrället

#4 - - Nea :

Vilken fin, har själv en massa skrivböcker hemma! :)

Svar: Det är den! Hoppas du använder dem flitigt
Louie / Skrället

#5 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Åh vad snällt av henne! Har också gått och kollat på de där böckerna ett antal gånger, så fantastiskt vackra!

Svar: Det är dem verkligen och ja hon var jättesnäll!
Louie / Skrället

#6 - - Cornelia:

Jättefin bok! :)

Svar: Det är den verkligen!
Louie / Skrället

#7 - - MATILDA ROSQVIST:

vad fin den är!

Svar: Ja jag blev då glad! (:
Louie / Skrället

#8 - - Marcus:

Riktigt snyggt! Letar efter present till min flickvän och hon tycker om att skriva låtar. Kanske ska köpa en liknanden skrivbok. Jättesnygg!

Start