Koltroll.

 
När man fotar en svart hund mot en snöfylld bakgrund så undrar man för ett snabbt ögonblick ifall man redigerat sina bilder svartvita mitt i natten och varit alldeles för trött för att komma ihåg detta.
Nu är mest troligt inte det fallet men vad vet jag. 
Tydligen så pratar jag och drömmer betydligt mer nu än tidigare, vilket gör att jag nu  är mer rädd för min fantasi än någonsin tidigre. Mitt dröm-jag har dessutom svårt att skilja på arter av djur, detta resulterar givetvis i att jag söker skydd från "isbjörnar" som sedan visar sig vara sälkutar.
 
Hur som helst har jag hälsat på hunden, vintern har likaså hälsat på mig och många andra. Jag är mer redo för den än vad jag varit tidigare år, nu äger jag nämligen en helt ny vinterjacka. Den är fin. Fast jag köpte den möjligtvis i en storlek för stor, jag vet inte. Saken är även den att jag velade mellan två storlekar ungefär 26 gånger innan jag bestämde mig.
Du vet, hela den där ta på och av sig, blygsamt flexa framför en spegel som råkar stå mitt i butiken, sätta händerna i fickorna och se på sig själv snett över ena axeln. Jag gjorde liksom allt det där. Tvivel borde inte vara ett alternativ när man genomgått en sådan ritual.
Så vad gjorde jag idag? Jo jag gick tillbaka till butiken och prövade den andra storleken igen.
Tivlet har stillats, jag tror att jag tog rätt.
 
 
 
Allmänt / Life in general, Bilder / Pictures, En sådan som jag / Someone like me | Babbel, Bilder, Ärdi | |
#1 - - Carolin:

Fantastiskt fin blogg. Du har verkligen förmåga att skriva hur du känner och beskriver inlevelsefullt. Tack för att du delar med dig av ditt bloggande! Fantastiskt.

Svar: Tack kära du, tusen tack, även du har en fin blogg!
Louie / Skrället

Start