Den jag är i bloggvärlden.

 
Samlade tankar, alla på en gång. I en enda salig blandning, läs smörja ifall det passar sig bättre enligt dig. Det här är bara tankar jag har, kan hända att jag själv känner att detta inlägg är en onödighet just för bloggen och det resulterar i att jag tar bort inlägget. Inte för att jag inte vill dela med mig utan mer bara för den vad jag misstänker ganska kaotiska strukturen på vad jag skriver kommer störa mig som en sticka i fingret. Men det är väl det som är tjusningen med att ha en blogg som man håller igång utan något direkt syfte eller rättare sagt, klart mål. Jag vet att jag gärna tar avstånd från många andra bloggar just för att det är sällan dem faller mig i smaken, tyvärr är jag kort och gott väldigt kräsen när det kommer till vilken typ av innehåll som stimulerar mig och uppmärksamheten vandrar lätt iväg. Det händer dock att jag ifrågasätter mig sjäv när jag bloggar, funderar kring vad just somliga inlägg tillför bloggvärlden som redan är relativt maxad med normativt innehåll om diverse "vardags"stunder. Det får mig att tro att jag ändå har en viss ambition med bloggen, jag vill erbjuda sådant som man kanske inte hittar på varenda blogg. Motsägelsefullt då jag uppdaterar med bilder på landskap, blommor i närbild och liknande. Unik eller ej, om det då handlar om ett konstant tema eller ett spektrum med småplock från olika beståndsdelar av livet är väl kanske sak samma och inget som jag egentligen behöver ta ställning till. 

Men vad har jag att säga som ingen inte redan sagt?
Vad har jag att visa som andra inte redan sett?
Vilka frågor kan jag ställa som får andra att också törsta efter svar?
 
Eftersom att bloggen är en sådan enorm frihet och ett kort som går att spela med vilken hand som helst så är möjligheterna så många. Det gör mig både inspirerad och formlös. Jag kan vara vem jag vill - men det viktigaste är att man vill vara den man är. Så här är jag, en något härligt vilsen fritidsbloggare, hobbyfotograf utan vidare koll, framstegssträvande konstnär, tankebärare, ständigt förändrande, skämtsam och det skrivna ordets beundrare.
Välkommen hit, jag är en dag till.#1 - - MALIN:

Grymt bra inlägg! Verkligen!

Svar: Wow det var uppmuntrande och väldigt kul att få läsa! Verkligen tack! (:
Louie / Skrället

#2 - - LIL' BABUSTYLE - The truth is mine:

Bra inlägg! Börjar tänka efter lite nu när jag läser det här, vad jag dras till för bloggar, varför jag bloggar och vem jag är i bloggen.

Svar: Tack så mycket! Jag hoppas att dina tankar är positiva, kul att höra att jag startade en liten tankeverksamhet hos någon!
Louie / Skrället

#3 - - Johanna:

Spännande.

Svar: Trevligt att du tycker det!
Louie / Skrället

#4 - - Vanessa andersson:

bra inlägg! jag älskar min blogg! den har hjälpt mig både med tanke på självförtroende och alla saker jag fått vara med om tack vare den :)

Svar: Oj tack för att du delade med dig av det där! Verkligen fint att få läsa och ta in. Tack!
Louie / Skrället

#5 - - ♀ R E V O L T E N ♀:

"jag vill erbjuda sådant som man kanske inte hittar på varenda blogg. " Det kan du gladeligen bocka av, för det har du lyckats med.

Det jag gillar mest med är att du lägger tid på dina inlägg. Alltså varje inlägg, även om det bara är en bild med en rubrik. Du lägger tid på att fixa en stämning i bilden, du lägger tid på rubriken osv.

Det är inte många bloggare som gör det. I många bloggar kan jag känna att "jaget" är överrepresenterat. I din blogg finns inte enbart "jaget" (asså du), utan livet i allmänhet finns här.

Och jag gillar det, det är seriöst, det är humoristiskt, det är djupt, det är lättsamt. Allt på samma gång.

Svar: Det här var så skönt att få läsa, verkligen feedback som berör då du skriver det på ett väldigt ärligt sätt.Tack för att du tog dig tid och skrev detta för det gjorde mig så glad!
Det känns skönt att det jag gör inte går obemärkt förbi.
Jag känner mig kraftfylld av din kommentar. Tack!
Louie / Skrället

#6 - - ♀ R E V O L T E N ♀:

gillar mest med din blogg är ...* ska det stå :P

Start