Dagens dos av personlig utveckling.

 
Ägnade hela dagen åt att tänja på gränser, mest då min ekonomiska gräns men även sådant som i regel är påfrestande för somliga psykiska faktorer och liknande. Jag gav mig iväg på ett slags inhandlinguppdrag och detta resulterade med att jag fick stå inne i en butik i en halvtimme, väntandes på nästan för hjälpsam personal, med kramp i bröstkorgen och lite väl mycket observerad av äldre damer.
Jag är ju då en sådan människa som inte trivs överdrivet mycket med att befinna mig ensam bland massor av främlingar, missförstå mig rätt nu - jag har dagar då det går jättebra och dagar då det går lite mindre bra. Idag var helt enkelt en sådan dag då det gick lite mindre bra.
Så att vandra runt på egen hand in och ut genom flertalet affärer som precis börjat julskylta ser jag som en relativt imponerande bedrift.
Sedan när jag kom hem efter mitt äventyr i centrum så gjorde jag som vilken funktionsduglig vuxen som helst skulle ha gjort - slängde ihop en kuddhörna på golvet i vardagsrummet och drack o'boy.
 
Allmänt / Life in general, En sådan som jag / Someone like me | Babbel | |
Start