Varför och varför inte.

 
Det händer att jag får frågor kring varför jag inte skriver om mer "typiska saker att blogga om" eller varför inte jag också lägger ut "dagens outfit" och liknande ämnen. Det enda jag egentligen kan säga är väl att det dels inte kommer så naturligt för mig att tänka på att just publicera inlägg om sådana saker och att jag i grund och botten vill försöka erbjuda lite kontrast i bloggvärlden. Jag satsar inte på att vara helt unik och speciell utan mer bara låta dem som redan ägnar sig åt vad som betraktas som det mer typiska göra det. Sedan om jag känner för att också börja "hissa & dissa" till höger och vänster så får det väl bli så, men jag tänker inte göra det bara för att göra det.
Ibland känner jag att jag tappar den så kallade kärnan till vad min blogg är men då får jag påminna mig själv om att det kanske inte finns någon kärna egentligen. Ofta skriver jag skämtsamt om att jag inte är en så värst auktoritär person här på bloggen och helt ärligt så är det nog den enda verkligeheten som finns. Bloggen skriver som sig själv, det är därför det inte finns en helt klar röd tråd utan ena dagen är det bilder på skog, nästa dag är det tankar kring vår värld och sedan kan det dyka upp något som jag har ritat mitt i allt. Somliga stunder tycker jag själv att det är lite jobbigt då det inte finns en bestämd formel att förhålla sig till utan att det är så öppet. Jag skulle vilja likna det med att det är svårare att träffa någon med en pingisboll på en äng än vad det är inne i ett vanligt rum. Träffar du en vägg så kan studsar den bara runt lite mer men ute på ängen kan du i värsta fall förlora den i det höga gräset. Nu blir du säkert sjukt avskräckt att fortsätta titta in här, det var inte min mening. Om du mot alla odds tacklar dina tvivel så kan jag bjuda på dåliga skämt och kanelbullar. Eller i allfall smulor från kanelbullar. Det finns inga garantier när jag och bakverk är i närheten av varann. Speciellt inte om jag ska sitta här sjuk av oro över att du kanske inte kommer tillbaka.
 
Allmänt / Life in general, En sådan som jag / Someone like me | Att blogga, Babbel | |
#1 - - milina.blogg.se:

fler bloggar som dina behövs! :)

Svar: Haha det var en charmigt felformulerad formulering i allafall! Tack för det, väldigt fint att höra. Det stärker.
Louie / Skrället

#2 - - milina.blogg.se:

som dina? that formulering haha... din*

#3 - - Alicia:

Bra skrivet :)

Psykisk ohälsa är något som borde uppmärksammas med i samhället. Jag har slutat skämmas över mina diagnoser och tänker stå upp för mig själv för att kunna hjälpa andra. Läs min blogg om psykisk ohälsa och livet på en psykiatrisk avdelning.

http://bipolarn.blogg.se

Svar: Tack.
Louie / Skrället

Start