Julkänsla.

 
Kanske har du misstänkt eller kanske du redan vet att jag är en sådan som inte riktigt går helhjärtat in för att fira jul. Det är okej, för mig handlar julen om att tänka på andra och det gör att jag firar jul för andras skull. Hade jag levt ett liv utan människor som inte heller brytt sig så värst om julen så hade jag nog behandlat hela denna högtid som vilken dag som helst. Men nu delar jag min existens med andra som faktiskt blir mysiga på insidan av pepparkakor och julpynt. Om det gör andra glada så varför inte bara acceptera det och låta julen smyga sig in i sömmarna på mig. Jag kan på ett eller annat sätt relatera till den ljuvliga känslan, jag kan tänka mig att så som folk känner inför julen liknar hur jag känner inför Spindelmannen.
 
Jag gillar en del låtar som man spelar kring jul, speciellt sådana som är lite äldre och gärna med undertoner av jazz. Om du är nyfiken på att veta lite mer så borde du verkligen kolla in den här: http://8tracks.com/liddy/it-s-christmas-time-in-the-city
Den är perfekt att bara spela i bakgrunden medan man sysslar eller pysslar med annat och ger julen enligt mig lite mer än klass än vad den annars kanske har.
Tänkte även påminna om dem två bästa filmerna att titta på i julens tid och det är självklart Ensam hemma och min favorit, Grinchen.
Hur som helst, hur du än väljer eller inte väljer att fira jul så hoppas jag att det är en trevlig tid för dig.
 
Allmänt / Life in general, En sådan som jag / Someone like me | Babbel, jul | |
#1 - - Therese:

Skönt att det inte bara är jag som inte blir helt stissig vid jul. Har inte firat jul på 4 år och alltid jobbat. Är helt nöjd med det :)

Svar: Superbra, jag hoppas du får en fin jul som du är nöjd med även i år också!
Louie / Skrället

#2 - - Susanna:

Själv gillar jag julen jättemycket, men det är väl mycket för att jag har syskonbarn tror jag, det är så kul att se dem bli så glada över hela julfirandet :D

Svar: Ja man får kanske leva julen genom andra, det hjälper nog om dem andra är barn.Ha en fin jul!
Louie / Skrället

#3 - - VASKO - Fotoblogg:

Julen är ju den vackraste, kärleksfullaste (är det ett ord hehe?) och bästa högtiden jag vet om! :3 hur kan du int gilla deeeen D: haha.. Men gulligt att du ändå firar för att göra andra glada :)

sv: Tack så jättemycket! Vad glad jag blir :)

Svar: Det är sannerligen ett ord! Vad trevligt att du känner så starkt och positivt för julen.
Ja, varför inte ta tillfället i akt och glädja andra (:
Ha en toppenjul och tack för kommentaren.
Louie / Skrället

Start