Förändring.

 
Förändras du?
Förändras så att du märker det? Att en dag blir du så förvånad åt att du säger nej där du alltid annars sagt ja.
Ofta delar vi upp oss människor som antingen gillar och söker efter personlig förändring eller som gärna avsäger sig den helt. Kanske har du bilden av att du är på det ena sättet och det är inte min plats att säga om det stämmer eller inte. Men jag har funderat kring det här och kommit fram till att jag mest troligt är en sådan som gillar förändring, men kan inte hantera den så värst bra.
Här hade det givetvis varit fruktansvärt lägligt att flika in ett exempel och gärna komiskt vinklat men ändå styrkande, tyvärr kommer jag inte på något just nu. Jag kan försöka komma på ett till någon annan gång.
Det här handlar hur som helst inte om att ta ställning till vad som är det bästa synsättet, det var mer bara en tanke kring självinsikt. Du vet, jag får för mig att jag ska grubbla kring sådant som vem jag är och varför jag är ibland.
Annars så är jag i en period i mitt liv då jag nattugglar mer och mer, jag fyller nätterna med filmer den stundande högtiden till ära och stänger in mig själv i ett hörn av soffan med hjälp av tonvis med kuddar.
Hoppas inte att min kärlek för kuddfort förändras.
 
Allmänt / Life in general, En sådan som jag / Someone like me | Babbel, förändring | |
#1 - - Lillan:

Jag tänker som du här. Gillar din blogg. Kommer absolut fortsätta läsa den. Du tänker som jag ang bloggande.. man skriver om det som faller sig in i stunden. :-) Ha de:-)

#2 - - Lillan:

Jag tänker som du här. Gillar din blogg. Kommer absolut fortsätta läsa den. Du tänker som jag ang bloggande.. man skriver om det som faller sig in i stunden. :-) Ha de:-)

Svar: Välkommen att ta del av mina blogg, liten eller stor! Det glädjer mig att du vill fortsätta titta in. Tack!
Louie / Skrället

#3 - - sannafotografier.com:

Bra tankar! Trevlig blogg :)

Svar: Tack så mycket! Jättekul att få höra (:
Louie / Skrället

Start