Bitar.

 
Nu tänkte jag börja ett blogginlägg med "Jag" men helt ärligt så gör det mig nästan illa till mods med bara tanken på att redan det första ordet ska handla om mig. Då tänker säkert du att det gör det väl ändå eftersom att jag fortsätter skriva om mig själv men nej, det är bättre såhär. Lita på mig, vi vet både du och jag att är det någon som kan det här med att skriva inlägg som får dig att njuta i stora drag så är det just jag. Okej kanske inte men jag är iallafall rätt duktig på att äta glass och skratta åt andras skämt. Det är väl alltid något antar jag.
Hur som helst, jag har har gått och funderat på vad jag ska göra av den här bloggen. Lustigt egentligen. Precis som att jag skulle ha någon slags maktposition i hela den har processen och inte alls bara är en slags halvt om halvt menlös frans på mattkanten.
Det jag menar är att jag ifrågasätter gärna mig själv när det kommer till vad för slags version av den jag är jag vill visa upp här. För det är väl det som är tjusningen med just den här bloggen, att jag kan välja vilka delar jag vill just dela med mig av till dig. I det verkliga livet är jag en ganska förutsägbart oförutsägbar person (det är i allafall vad jag fått för mig) men här har jag friheten att alltid eller aldrig vara den samma. 
Frågan är hur mycket du tycker om pusslet när alla bitar är på plats?
 
Allmänt / Life in general, En sådan som jag / Someone like me, Om bloggar / About blogs | Att blogga, Babbel | |
Start